Winkel

AGENDA | WILDPLUKWANDELINGEN 2023:

  • Zo 26 maart 10.30 u: Polderpark Cronesteyn, Leiden
  • Vr 7 april, 10.00 u: Klinkenbergerplas, Oegstgeest
  • Zo 16 april, 10.30 uur: Landgoed Clingendael, Den Haag
  • Do 20 april, 10 u: Prielenbos, Zoeterwoude

 

Geef een wildplukwandeling cadeau!

Een wildplukwandeling van Daphne STRUINT is een struintocht  waarbij eetbare natuur de hoofdrol speelt. De wandeling zelf duurt ongeveer 2 uur (incl. een vers kopje thee en een wildpluk-hapje).

Op elke vierkante meter vind je vaak al 5 wilde planten die eetbaar zijn. Maar bij deze tocht struinen we door een natuurgebied, park of landgoed op zoek naar eetbare wilde planten, bessen, zaden en wortels.

Daarnaast vertel ik verhalen, wilde plantenweetjes, verklap ik recepten maar ga je natuurlijk ook proeven! Onderweg verzamel je je eigen thee-melange.  De struintocht eindigen we met een kopje vers geplukte thee en een wildpluk-hapje passend bij het seizoen.

Prijzen: 
1 volwassene € 29,50 p.p. | Vanaf 3 volwassenen: € 28,00 pp
Kinderen (4 t/m 12 jaar): 15,00

LET OP: Met deze bon kun je deelnemen aan een wildplukwandeling of gezinswandeling die je kunt vinden op de agenda van Daphne STRUINT. Voor prive wildplukwandelingen gelden andere tarieven.

Koop hier je cadeaubon:

Daphne neemt je mee in een wereld vol groen, geur en smaak……als je hier eenmaal van hebt geproefd…….wil je niet meer weg!
Haar liefde en passie voor eetbare planten zijn heerlijk “besmettelijk”!
De rustgevende wandeling , waar je een heerlijk vakantiegevoel door krijgt, is een feestje van culinaire inspiratie, verrijkend onderwijs over de functies van de planten en natuurlijk is er gelegenheid tot proeven van nieuwe smaken vers uit de natuur!
Na deze wandeling weet je jezelf echt verrijkt met kennis en liefde voor het verborgen, heilzame, reinigende, rijke groen!

Anne Marie

Deelnemer wildplukwandeling

Kijk, tel, pluk, ruik, proef, ontdek! Met Daphne mee op avontuur in de natuur. Legendes over riet, tarwe en zevenblad. Dat in eigen buurt waardoor het nog meer ging leven voor onze de kinderen van de bso. Weken na de wandeltocht met Daphne, hebben de kinderen het nog over de legendes en verhalen. En zuigen ze de nectar nog uit de rode klaver!

Sanneke van Vliet

Pedagogisch medewerker, BSO De Boomgaerd