Groene projecten van A tot Z

Ik ben Daphne. Met mijn pedagogische achtergrond, creatieve kijk op de wereld, organisatietalent en werkervaring ontwikkel ik educatieve programma’s en concepten. Ik breng een issue, product of dienst op het gebied van natuur en duurzaamheid met doelgerichte communicatie onder de aandacht van de juiste doelgroep. Moeiteloos maak ik verbindingen en ik heb oog voor kansen. Door gebruik te maken van mijn netwerk en talenten van mensen te benutten, maak ik dromen tot werkelijkheid. Volgens mijn klanten en relaties is mijn meerwaarde dat ik de projecten sterk in de markt zet zodat een project gezien wordt.

Ik heb gewerkt voor de Dierenbescherming, Starters4Communities, de Waanzinnige Waldecktuin, Vrolijk Werk en ZEBRA Welzijn. Op dit moment zijn mijn opdrachtgevers Gemeente Den Haag, Naar buiten! regio Leiden en De Jonge Milieu Advies.

Ik help je graag bij een groen of duurzaam project.
Bijvoorbeeld  een beleefroute uitstippelen, een natuur-educatief project leiden, een buurttuin opzetten, de PR doen voor een duurzaam evenement of een lespakket ontwikkelen. Ik weet hoe je, na een gedegen analyse, een project ook echt van de grond tilt, maar ook wat er nodig is om vrijwilligers te binden, boeien en bloeien. En ik zorg dat je project zichtbaar wordt.
Waarvoor kun je bij mij terecht?
  • Je wilt een groen project opzetten (een wandelroute, natuureducatief programma, buurttuin of jouw eigen groene idee) en je zoekt vrijwilligers, geld of uitwerking van een idee tot een concreet plan.
  • Je project is af, maar je wil advies of ondersteuning bij het onder de aandacht brengen van de juiste doelgroep.
  • Je project was een succes maar lijkt nu in het slob te raken. Je wil advies of ondersteuning bij het geven van een nieuwe impuls.

Graag zet ik mijn expertise in voor het schrijven van een mooi projectplan voor draagvlak en financiering. Adviseer ik hoe je mensen betrekt bij je groene of duurzame project en er voor zorgt dat dit project gezien wordt.

Ik zet mijn kennis en enthousiasme in om:

  • Je groene dromen werkelijkheid te laten worden, gebruik makend van talenten van betrokkenen.
  • Een groene oase in je eigen omgeving te creëren.
  • Samen met jou medestanders en vrijwilligers te vinden.
  • Je project zichtbaar te maken.

Ik heb Daphne leren kennen als een secuur, creatief en sociaal iemand waarmee ik graag samenwerk. Voor Naar buiten! is Daphne niet alleen een aanwinst voor regio Leiden maar ook voor andere gemeenten zoals Den Haag en Leidschendam-Voorburg. Een betrokken collega die zowel veel weet van communicatie als van natuur en kinderen. 

Suzanne Wardenaar

Pedagoog en eigenaar, Bloeiend

Daphne is meer dan een prettige collega. Ze is een enthousiaste persoon, een goede sparringpartner, ze werkt zorgvuldig, is doelgericht, heeft veel kennis van natuur en dierenwelzijn, is leergierig én heeft humor. Ik werk heel graag met haar samen.
Evalien de Groot

Communicatie-adviseur , Dierenbescherming Haaglanden

Ik heb met Daphne plezierig samengewerkt bij het ontwikkelen van lesmateriaal over dierenwelzijn voor de basisschool. Daphne gaat weloverwogen te werk. Haar kundigheid en nauwgezetheid zorgen voor een kwalitatief goed eindresultaat.
Linda Bakker

Senior communicatie-adviseur , Dierenbescherming

Ik heb Daphne leren kennen bij de Dierenbescherming in haar functie als Coördinator Voorlichting en Communicatie. Als vrijwilliger bij Kids for Animals had ik regelmatig contact met Daphne. Ik vind haar alert, toegewijd en slim. Tevens vind ik Daphne een goede copywriter. Door de rust die Daphne uitstraalt voelde je je snel op je gemak
Sanneke Spaans

Vrijwilliger, Kids for Animals